Απάντηση Καλαϊτζίδη στον Αγροτικό Αστέρα

| |

Απάντηση στο Αγροτικό Αστέρα για την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν στον πρώτο γύρο έδωσε στις δηλώσεις ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης. «Μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου, βγήκε μια καταγγελία με χαρακτηρισμούς. Έστειλα ένα DVD με τις φάσεις στους ανθρώπους του Αγροτικού αλλά δεν ξέρω αν το πήραν. Το έχω ξανά μαζί μου, για να το δουν, γιατί η λάσπη μένει». Μιλώντας για το παιχνίδι ο κ. Καλαϊτζίδης δήλωσε:

«Φθάσαμε στη νίκη διότι αμυντικά δεν επιτρέψαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις κι επιθετικά με τις συνεργασίες μας δημιουργήσαμε φάσεις στην αντίπαλη εστία. Αξιοποιήσαμε τρεις από αυτές και φθάσαμε στη νίκη. Με το αποτέλεσμα αυτό εξασφαλίσαμε την απευθείας άνοδο και διεκδικούμε με τον Πανθρακικό την πρώτη θέση». Σε ερώτηση γιατί έπεσε ο ρυθμός της Βέροιας στην επανάληψη ο κ. Καλαϊτζίδης είπε: «Σε τρεις μέρες η Βέροια δίνει άλλο νέο ματς. Δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε».

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Κούτσης, προπονητής του Αγροτικού Αστέρα δήλωσε: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με την καλύτερη ομάδα. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Μπήκαμε φοβισμένα στο ματς. Στο δεύτερο μέρος συνήλθαμε, ήμασταν λίγο καλύτεροι, όχι όμως από τον αντίπαλο. Πρέπει να συνέλθουμε και στα επόμενα ματς να πάρουμε κάτι για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Προηγούμενες

Καλαϊτζίδης: «Πιστεύουμε στην παραμονή»

Σε σχολείο αντιπροσωπεία της Βέροιας

Επόμενη