Αντιπρόεδρος την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων ο Ντόβας

| |

Στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρα -3- συνεδρίασε σήμερα η επιτροπή Εθνικών Ομάδων της ΟΧΕ (Ε.Ο.) υπό την προεδρία του προέδρου της ΟΧΕ και προέδρου της επιτροπής Παντελή Χατζηιωάννου και παρουσία των μελών της επιτροπής Απόστολου Αποστολίδη, Διονύση Ντόβα, Λευτέρη Σαρηγιαννίδη, Γιάννη Στρατάκη και Αθανάσιου Μανδά. Αποφασίστηκαν:

1. Η Συγκρότηση της επιτροπής Ε. Ομάδων ως εξής: Πρόεδρος: Χατζηιωάννου Παντελής Αντιπρόεδρος: Ντόβας Διονύσης Γραμματέας επιτροπής ΕΟ: Στρατάκης Γιάννης Υπεύθυνος ΕΟ Ανδρών: Αποστολίδης Απόστολος Υπεύθυνος ΕΟ Εφήβων: Σαρηγιαννίδης Λευτέρης Υπεύθυνος ΕΟ Παίδων: Σάββας Δημήτρης Υπεύθυνος ΕΟ Γυναικών: Στρατάκης Γιάννης Υπεύθυνος ΕΟ Νεανίδων: Μανδάς Αθανάσιος

Υπεύθυνος ΕΟ Κορασίδων: Κόγκας Ανδρέας

2. Η σύνταξη νέου κανονισμού εθνικών ομάδων και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας η εφαρμογή με τροποποιήσεις του υφιστάμενου για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της επιτροπής, μετά από απόφαση που υπόκειται στην έγκριση του ΔΣ της ΟΧΕ.

3. Νέα συνεδρίαση της επιτροπής ΕΟ, η οποία θα προηγηθεί της επόμενης συνεδρίασης του ΔΣ της ΟΧΕ και στην οποία εκτός των μελών θα κληθούν να παραβρεθούν ο τεχνικός σύμβουλος και οι προπονητές εθνικών ομάδων (όπως άλλωστε προβλέπει ο ισχύων εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας Ε.Ο.). Στη συνάντηση αυτή θα αποφασιστεί ο προγραμματισμός των εθνικών ομάδων και ο οποίος θα υποβληθεί στη συνέχεια προς έγκριση στο ΔΣ της ΟΧΕ.

4. Τέλος, υπήρξε αποδοχή της πρότασης που διατυπώθηκε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ε. Ομάδων για την αξιοποίηση των τέως προπονητών των εθνικών ομάδων και θα ακολουθήσει συνάντηση μαζί τους, για την προώθηση της συνεργασίας αυτής.

Προηγούμενες

Το κουπόνι κρύβει εκπλήξεις σε μεγάλες αποδόσεις

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επόμενη