Αντίστροφη μέτρηση για Καφέ, Κόστλι

| |

Στην τελική της ευθεία θα περάσει από αύριο Τετάρτη η προετοιμασία της Βέροιας για το Σαββατιάτικο ματς με τον Λεβαδειακό. Τα προβλήματα για την “Βασίλισσα” μειώνονται αφού σήμερα  μπήκαν και οι Καλογέρης, Μπάρμπας στο πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους. Ατομικό πρόγραμμα έκανε μόνο Καλί.

Κατά τα λοιπά, η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο του Παντελή Καφέ στην ενδεκάδα έχει ξεκινήσει. Ο Βεροιώτης παίκτης ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ο προπονητής θα αποφασίσει το πότε θα τον ρίξει στην μάχη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κόστλι. Ο φορ από την Ονδούρα προπονήθηκε κανονικά σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, αν και δηλώνει ότι δεν είναι 100% έτοιμος. Ο παίκτης θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αλλά και για να προσαρμοστεί στις συνθήκες της πόλης.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, όλα δείχνουν ότι την ομάδα στην Λιβαδειά θα την κοουτσάρει ο Νίκος Καρύδας, ο οποίος την προετοιμάζει γι αυτό το ματς. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής θα παρακολουθήσει το ματς από την κερκίδα και θα πιάσει δουλειά από την ερχόμενη Δευτέρα.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: Νάουσα

Καλογέρης και Καλτσάς σχολιάζουν τη νίκη

Επόμενη