Ανοιχτή η πρόκριση

| |

Ανοιχτή είναι η πρόκριση τόνισαν οι δυο προπονητές, της Βέροιας και της Ξάνθης μετά το μεταξύ τους ματς. Ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης είπε:

“Η πρόκριση θα κριθεί στο επόμενο ματς. Επιλέξαμε λόγω του σημαντικού ματς με Λιβαδειά, να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ και κρατήσαμε εκτός παίκτες με μικροτραυματισμούς. Κάποια από τα παιδιά έδειξαν σήμερα ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Στο σημερινό ματς ήμασταν καλοί, δικαιούμασταν καλύτερο σκορ. Οι λάθος εκτιμήσεις του διαιτητή υπήρξαν τροχοπέδη.

Για την εκτέλεση πέναλτι ο κ. Καλαϊτζίδης σχολίασε: “Ο εκτελεστής προετοιμάζεται όλη την εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα καλύτεροι ήταν οι Μπαργκάν, Μπάρμπας. Ο Μπάρμπας ζήτησε να το εκτελέσει αλλά δεν τον άφησε ο Μπαργκάν”.

Ο τεχνικός της Ξάνθης Μαρίνος Ουζουνίδης είπε: «Κάναμε πολλές αλλαγές παικτών. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για εμάς αλλά αφήνει ανοιχτή την ρεβάνς. Οι ομάδες μπορούσαν να παίξουν καλύτερα, αλλά υπήρχαν κάποιοι κύριοι που έκαναν άλλα πράγματα. Εμείς κοιτάμε τώρα το ματς της Κυριακής”

Τέλος από την πλευρά της Ξάνθης εκφράστηκαν παράπονα. Συγκεκριμένα μετά το ματς διαβάστηκε η εξής δήλωση: “

Σε μια χώρα που έχει δημιουργηθεί η δημοκρατία, θα θέλαμε ο διαιτητής Κουτσιαύτης να μας λύση δυο απορίες. Στην ανατροπή Μάνταλου γιατί δεν έδειξε την δεύτερη κίτρινη στον Μπάρμπα. Στην ανατροπή του Ράνου γιατί δεν έδωσε φάουλ και έδειξε κίτρινη”

Προηγούμενες

Έδιωξε Τσιάμπα η Μέση

Η αποστολή της Βέροιας για τον Λεβαδειακό

Επόμενη