Ανθυμιάδης: Είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα μας

| |

Με τέσσερις νίκες σε έξι ματς, ο προπονητής της ΑΕΠ Τάσος Ανθυμιάδης δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος. Μιλώντας στο Inspor για το ξεκίνημά του στον πάγκο των Ποντίων δήλωσε:

“Δουλεύουμε πολύ με τα παιδιά στις προπονήσεις και δείχνουν πολύ όρεξη και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα μας. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλεία όμως δεν το κρύβω πως είχαμε και την τύχη μαζί μας μέχρι στιγμής σε μερικά παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο όμως όλοι οι παράγοντες παίζουν ρολό. Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα μας αλλά προσπαθούμε να παίξουμε ακόμα πιο όμορφο και απλό ποδόσφαιρο για να κάνουμε τα παιχνίδια μας πιο εύκολα και πιο ελκυστικά στο κόσμο που έρχεται και μας δει”.

Σε ερώτησή μας για το πώς βλέπει την συνέχεια του πρωταθλήματος απάντησε: “Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δουλεύουμε πολύ για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στην συνεχεία για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές ώστε να κάνουν ένα βήμα παραπάνω το καλοκαίρι”.

Προηγούμενες

Τέσσερις νίκες σε έξι ματς με Ανθυμιάδη

Αγιασμός και φιλικά για ΑΕΠ, Ακαδημία

Επόμενη