Αναστασιάδης: Να χαρώ ή να λυπηθώ;

| |

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός του Πλατανιά δήλωσε χαρούμενος για το αποτέλεσμα με βάση το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι.

«Σήμερα δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος ή θλιμμένος με το αποτέλεσμα. Μάλλον με όσα γίνανε, πρέπει να είμαι χαρούμενος. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν κάποια προβλήματα με παιδιά που βγήκανε στο δρόμο και αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές που δεν έπρεπε να γίνουν.

Ήταν όμως αναγκαστικές. Αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε γιατί δεν μας συνέφερε η ισοπαλία. Εκεί βρήκε την ευκαιρία να αντεπιτεθεί ο αντίπαλος μετά από σοβαρά λάθη μας. Τους δώσαμε την μπάλα χωρίς λόγο. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος. Η εξέλιξη έδειξε ότι ο αντίπαλος είχε την ευκαιρία με το πέναλτι και μια – δυο φάσεις ακόμη να μας δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να είμαι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα».

Προηγούμενες

Κέρδισε την Μελίκη ο Ζαφειράκης

Κέρδισε τον Αιγνιακό ο Ζαφειράκης

Επόμενη