Ανανέωσαν Τριχόπουλος, Κοθράς, Κασαμπαλής

| |

Την φανέλα του Φιλίππου θα φορούν και την επόμενη χρονιά οι Γιώργος Τριχόπουλος, Θέμις Κοθράς και Τάσος Κασαμπαλής. Και οι τρεις του συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του τμήματος Γιώργο Τραπεζανλίδη και ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Φίλιππο.

Εκτός από τις τρεις ανανεώσεις, ο Φίλιππος έκανε και την πρώτη του μεταγραφή. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο Ναουσαίος Νίκος Τσιόγκας ο οποίος έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα, στον Αστέρα Λάρισας παραχωρήθηκε ο Αλέξης Καραμουσκέφτας.

Δεν βιάζεται

Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Φιλίππου θα συνεχίσει τις επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες. Στόχος τόσο του προπονητή Δημήτρη Γκίμα όσο και των διοικούντων είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός. Εκ των πραγμάτων όμως, δεν μπορούν να μείνουν όλοι. Με βάση τα νέα δεδομένα, οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν στην δωδεκάδα περισσότερους από 8 παίκτες πάνω από 22 ετών και αυτό δημιουργεί έναν πονοκέφαλο στον προπονητή των “ερυθρόλευκων”. Επίσης, μια νέα ρύθμιση που προβλέπει ότι οι ομάδες μπορούν να αποκτήσουν έως και τέσσερις παίκτες, 48 ώρες πριν το πρωτάθλημα, τις επιτρέπει να κινηθούν προσεκτικά και χωρίς την πίεση του χρόνου. «Δεν βιαζόμαστε. Δεν μας πιέζει ο χρόνος και θα κάνουμε προσεκτικές κινήσεις» δήλωσε στο inspor.gr ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας.

Προηγούμενες

Οι αγώνες κατάταξης Γ’ Εθνικής

Επόμενη