Ανακοίνωσε Λόπεζ ο ΠΑΟΚ

| |

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Γρανάδα, Ίνιγκο Λόπεζ, ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Γιώργος Γεωργιάδης αναφερόμενος στη μεταγραφή του ισπανού αμυντικού υποστήριξε ότι «προσθέσαμε έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή στην άμυνα. Ο Ινίγο Λόπεθ έχει παραστάσεις από ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπου αντιμετώπισε με επιτυχία κάποιους από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Περιμένουμε με αυτή την προσθήκη στην άμυνα να κερδίσουμε πολλά σε δύναμη και εμπειρία».

Από την πλευρά του ο νεοαποκτηθείς άσος του Δικέφαλου σημείωσε:«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μου έδωσαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αγωνιστώ σ’ ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από αυτό της Ισπανίας. Έχουμε έρθει σε μια συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ανήκω πλέον σ’ έναν μεγάλο σύλλογο και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω πολλά για την ομάδα, μίλησα με αρκετούς συμπατριώτες μου ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ελλάδα και γνωρίζω καλά το πόσο φανατικό φίλαθλοι κοινό διαθέτει ο ΠΑΟΚ».

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΜΕΛΙΚΗ

Νέα του ΑΟΚ Βέροιας

Επόμενη