Αμπρικίδης: Πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων η Α1

Ο Μάκης Αμπρικίδης, ξεκίνησε την σεζόν στο πάγκο της ΑΕΠ. Με το καλησπέρα, έκανε δυο νίκες, επί του Αχιλλέα και της Νάουσας που προκάλεσαν αίσθηση. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, και απομακρύνθηκε από την ΑΕΠ. Του ζητήσαμε την γνώμη του για το ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης και δέχθηκε να μιλήσει στο Inspor.

“Παρακολουθούμε ένα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων. Το επίπεδο είναι πεσμένο. Όσοι παρακολουθούν το ερασιτεχνικό, βλέπουν ότι κάθε χρόνο είναι χειρότερα. Τα ταλέντα είναι λίγα” σχολίασε.

Ερωτηθείς για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, σημείωσε: “Για την άνοδο, θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Νεόκαστρο, Μελίκη, ΠΑΟΚ και Διαβατό”.

Όσον αφορά την πρώην ομάδα του, την ΑΕΠ, είπε: “Η πρώην ομάδα μου, πιστεύω ότι θα είναι περίπου στην μέση της βαθμολογίας και δεν θα κινδυνεύσει”.

Τέλος σε ερώτηση αν αισθάνεται πικραμένος από την εξέλιξη που είχε η φετινή του πορεία στον πάγκο της ΑΕΠ, σχολίασε: “Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα γι αυτήν την ιστορία. Το μόνο που θα πω είναι ότι εγώ είμαι ΑΕ Ποντίων κι όχι…ιμιτασιόν ΑΕΠ σαν κάποιους άλλους”.