Αλεξιάδης: Χρειαζόμαστε περισσότερο τη νίκη από την ΑΕΠ

| |

Το Σάββατο στην Αγία Βαρβάρα, η τοπική ομάδα και η ΑΕΠ θα δώσουν ένα πολύ κρίσιμο για την φετινή τους πορεία ματς. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να έχουν ελπίδες σωτηρίας ενώ η ΑΕΠ αν χάσει θα βρεθεί για τα καλά στον πυρήνα της επικίνδυνης ζώνης.

Για το ματς του Σαββάτου, μίλησε στο Inspor ο τεχνικός της Αγίας Βαρβάρας Μιχάλης Αλεξιάδης. «Είναι ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον που αφόρα την σωτηρία και των δυο ομάδων. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια και το ξέρουν οι παίκτες μου. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο φέτος και την αδικεί η βαθμολογική θέση της. Ανεξάρτητα από αυτό θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος αυτή την ελπίδα της σωτηρίας. Και οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη, οπότε θα γίνει ένα καλό ματς. Επίσης θα πρέπει οι διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί γιατί πολλά γήπεδα, ειδικά με αυτές τις καιρικές συνθήκες, εγκυμονούν κίνδυνους για τους παίκτες. Από τύχη δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό το Σάββατο μέσα στον Στενήμαχο, αν και βγήκαν ένας από κάθε ομάδα με τραυματισμός. Ας ελπίσουμε ότι δεν έχουν τίποτα σοβαρό».

Σε ερώτησή μας αν ο χαμένος του ματς, χάνεται, ο Μιχάλης Αλεξιάδης απάντησε: «Έχει παιχνίδια ακόμα αλλά νομίζω ότι εμείς έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς. Είναι κρίμα ομάδες με υποδομές και με νεαρά παιδιά να βρίσκονται σε αυτή την θέση, να κινδυνεύουν να χάσουν την κατηγορία αλλά το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και αυτό το έχουν κατανοήσει οι παίκτες μου και ετοιμάζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους».
 

Προηγούμενες

Η 11η στροφή της Δ’ Εθνικής

Εντός έδρας οι μικροί της Βέροιας

Επόμενη