Αισιόδοξος ο Στεβάνοβιτς

| |

Αισιόδοξος ότι η Βέροια μπορεί να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Γκόραν Στεβάνοβιτς με δηλώσεις του στο novasports.gr εν όψει της πρεμιέρας με τον Πλατανιά.

«Δεν έχουμε αγωνία για την πρεμιέρα γιατί κάναμε πολύ καλή δουλειά και περιμένουμε ήρεμοι να αρχίσει το πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Γκόραν Στεβάνοβιτς.

Για την πρεμιέρα με τον Πλατανιά: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς το έχουμε προετοιμάσει καλά και θα πάμε εκεί έτοιμοι. Δεν γνωρίζουμε ακόμη καλά τον αντίπαλο γιατί έχει καινούργιους παίκτες. Από τη μεριά μας σε όλους τους φιλικούς αγώνες που δώσαμε δείξαμε σιγουριά ».

Για τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει η Βέροια στην πρεμιέρα: «Να παίξουμε σοβαρά και να είμαστε οργανωμένοι τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Θα πρέπει ωστόσο να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Για τον στόχο της Βέροιας: «Έχουμε φιλοδοξίες να κάνουμε μια καλή πορεία αλλά θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη και όσο το πρωτάθλημα πηγαίνει προς το τέλος θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Προηγούμενες

Δεν άντεξε την ήττα ο προπονητής της Καβάλας

Πρεμιέρα στο Κιλκίς κάνει ο Φίλιππος

Επόμενη