Ήττα της Καλλιθέας – ΓΕΒ στην Δράμα

| |

Έχασε στη Δράμα η Καλλιθέα – ΓΕΒ 2011 από τη τοπική ομάδα Δράμας Γ.Σ. 1986 η οποία τη φετινή χρονιά ευελπιστεί στην άνοδο της μεγάλης κατηγορίας Α1 ανδρών. Η ομάδα της Δράμας πέτυχε τη πρώτη της νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Βέροιας καθώς τη 1η αγωνιστική δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας τους με το Φαίακα Κέρκυρας λόγω της αδειοδότησης του γηπέδου. Έτσι στη πρεμιέρα τους, στη φετινή αγωνιστή περίοδο και μπροστά στο κοινό της πραγματοποίησε τη πρώτη της εμφάνιση, κερδίζοντας την ομάδα της ΓΕΒ 2011 με σκορ 28-24.

Παρόλο, που η τοπική ομάδα ήταν το φαβορί του αγώνα δυσκολεύτηκε απέναντι στη σκληροτράχηλη και δυνατή ομάδα της Βέροιας η οποία δεν άφησε τα περιθώρια στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ και παρότι την αστοχία των παιχτών της και σε καταπληκτική μέρα τον τερματοφύλακα Τσικίνα βρισκόταν κοντά στο σκορ αγχώνοντας την Δραμινή ομάδα. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 13-12 και στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ κυμαινόταν μεταξύ των 2-3 γκολ διαφοράς λόγω των λανθασμένων επιλογών στην επίθεση από τη Βεροιώτικη ομάδα και τις εύκολες αντεπιθέσεις των Δραμινών.

Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει ότι το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ και ο κόσμος χάρηκε το θέαμα που προσέφεραν οι δυο ομάδες παρά το γεγονός των συνεχόμενων διακοπών λόγω βλάβης του ηλεκτρονικού πίνακα που ανέκοπτε το ρυθμό και των ομάδων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες των δύο ομάδων και ειδικά αυτών της ΓΕΒ 2011 που παρότι τις οικονομικές δυσκολίες, τις ελλιπείς προπονήσεις λόγω υποχρεώσεων των παιχτών της και τον Πρωτογέρη Τάσο που αγωνίστηκε τραυματίας, πάλεψαν το παιχνίδι στα ίσα μ έναν δυνατό αντίπαλο που φέτος έχει στόχο την άνοδο στην Α1.

Καλύτεροι παίχτες της Δράμας Γ.Σ. 1986 ήταν οι Σάββας, Κοβογλανίδης και Παπαδόπουλος με 7 και 5 τέρματα αντίστοιχα, ενώ από τη ΓΕΒ 2011 ο Καραπεϊδης με 6 τέρματα, Πρωτογέρης 5, Γιούπης 4 και οι Μάρτος, Γιακομόπουλος από 3 τέρματα.

Δεκάλεπτα: 6-3, 8-7, 13-12, 18-16, 24-21, 28-24

Δράμα Γ.Σ. 1986: Προπονητής (Τογανίδης Θ.), Τσεπίδης Ι., Παπαδόπουλος Α., Βαλαβάνης Α., Διδασκάλου Π., Κοτσαμαρίκογλου Ι., Θωμίδης Κ., Γκλαβοπουλος Π., Γιάγκου Σ., Τσόφδας Δ., Τουνγκεδίδης Ε., Χατζηνικολάου Σ., Σάββας Σ., Κουτζακιώτης Κ., Κοβογλανίδης Α., Τσιτσίγκος Κ., Ξέκαλος Ι.

Καλλιθέα-ΓΕΒ Βέροιας 2011: Πρωτογέρης Α., Γιούπης Γ., Τριγώνης Γ., Τσικίνας Γ., Μαυρίδης Δ., Χριστοδουλίδης Θ., Γιακουμόπουλος Ν., Καραπεïδης Μ., Παγγούρας Γ., Μάρτος Δ., Νικολαïδης Δ., Χασιώτης Γ., Γουναράς Α., Μπαρμπαρούσης Σ., Χριστοφορίδης Σ., Βόλκος Ν.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι : Ουζούνης Κ., Αναστασίου Γ.

Επιμέλεια άρθρου: Τριγώνης Γρηγόρης
 

Προηγούμενες

Ντόστανιτς: Μας κόστισε το λάθος μας

Κέρδισε τους Ικάρους ο Φίλιππος

Επόμενη