Έχασε στο ντέρμπι της Κοζάνης η Ένωση

| |

Ένα τέρμα ήταν αρκετό στην Κοζάνη για να κάμψει την αντίσταση της Ένωσης Αποστόλου Παύλου στο ντέρμπι κορυφής. Οι Κοζανίτες κέρδισαν με 1-0 και απέκτησαν προβάδισμα στην κατάκτηση του τίτλου.

Αγωνιστικά η Κοζάνη ήταν καλύτερη. Μπήκε στο ματς πιο επιθετικά και στο 32′ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κουλουκίδη, μετά από όμορφη συνεργασία με τον Ζηνόβιο. Νωρίτερα η Κοζάνη είχε δυο καλά σουτ με τον Ζηνόβιο στο 3′ και τον Τραυλό στο 27′ τα οποία πέρασαν άουτ και μια χαμένη ευκαιρία με τον Ντεμιράι στο 19′, ο οποίος από κοντά δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.

Η Ένωση, αν και δεν ήταν καλή, έφτασε κοντά στο γκολ στο 43′ αλλά η κεφαλιά του Βελλίνη, μετά από σέντρα του Ηλιάδη, χτύπησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις ήταν λίγες. Στο 56′ είχαμε για την Κοζάνη ένα καλό σουτ του Τραυλού που πέρασε άουτ. Στο τέλος του ματς η Ένωση προσπάθησε για το 1-1 αλλά η προσπάθεια του Ζαρογιάννη στο 89′ κατέληξε άουτ και το σουτ του Γεωργίου στο 90′ αποκρούστηκε από τον Γκαραβέλη.

Διαιτητής: Κούλας (Πετρόπουλος, Τριάντος)

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Ποζίδης, Τσικόπουλος, Καραπατζάκης, Ντεμιράι (89′ Μπίντσης), Κουλουκίδης 79’Μπέμπης), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Τζερεμές (72′ Λαγός).

ΕΝΩΣΗ: Σταματέλος, Μπάκανος (Ηλιάδης Γ.), Συμεωνίδης Χ., Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Γεωργίου, Ηλιάδης Α., Ξαγοράρης (70′ Θεοδωρίδης), Βούλγαρης (70′ Μαυριδόγλου), Τσακαλίδης, Βελλίνης.

Προηγούμενες

Τέσσερις επιστροφές στον Ατρόμητο

Ζαρογιάννης: Πιστεύω στις δυνατότητές μας

Επόμενη