Έχασε στο Αιγίνιο ο Ζαφειράκης

| |

Την ήττα γνώρισε ο Ζαφειράκης στο Αιγίνιο από την τοπική ομάδα με σκορ 81-73.Μια ήττα που προέρχεται από την απίστευτη διαιτησία του δεύτερου διαιτητή από την Κατερίνη, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε ώστε η τοπική ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ζαφειράκης πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση προηγήθηκε με 35-53.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ζαφειράκη “από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου φάνηκε η διάθεση του δευτέρου διαιτητή να παίξει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι.Οι γηπεδούχοι με συνεχείς διαμαρτυρίες και απίστευτα σκληρή άμυνα προσπαθούσαν να χαλάσουν το παιχνίδι και από την άλλη τα στοχευμένα σφυρίγματα εις βάρος του Ζαφειράκη (αποβολή με ανύπαρκτο φάουλ και τεχνική ποινή στον Σκουλαριώτη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και στους Ιωσηφίδη , Ζιάννη και Χατζηχαρίση ) έφεραν την ανατροπή στο παιχνίδι”.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τον Ζαφειράκη στην τρίτη θέση (με νίκη θα ήταν πρώτος). Το επόμενο Σάββατο ο Ζαφειράκης παίζει εντός έδρας με τον Βατανιακό Κατερίνης.

Η σύνθεση: ( ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ) ΜΥΛΩΝΑΣ , ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ 17 (2) , ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ , ΖΙΑΝΝΗΣ 8 (2) , ΤΣΑΚΙΡΗΣ 21 (1) , ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗΣ 13 , ΓΚΑΝΑΣ 5 (1) , ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ 2 , ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 2 , ΣΠΟΡΕΛΑΣ , ΜΙΛΗΣ , ΚΑΠΝΑΣ 5 (1).

Τα αποτελέσματα

Σκυδραϊκός – Κορινός 72-66Μελίκη – Λιτόχωρο 84-77Πανεδεσσαϊκός – Αλεξάνδρεια 79-59Βατανιακός – Κρύα Βρύση 94-87 (79-79 κ.α.)

Αιγινιακός – Ζαφειράκης 81-73

Προηγούμενες

Τίμησαν την επέτειο

Με τρεις συμμετοχές στο Βελβεντό

Επόμενη