Έχασε στη Νεοκαισάρεια η Αλεξάνδρεια

| |

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Αλεξάνδρεια. Αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Νεοκαισάρεια, έχασε με 2-0. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και δικαιολογημένο για την Αλεξάνδρεια που είναι ακόμη ανέτοιμη.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι αναζήτησαν από πολύ νωρίς το γκολ. Στο 8’ και στο 12’ είχαν δυο καλές ευκαιρίες με τους Ευαγγελόπολο και Λαζαρίδη, οι οποίες κατέληξαν άουτ. Στο 18’ όμως προηγήθηκαν με 1-0 όταν ο Κωστίδης νίκησε τον Κύρου μετά από πάσα του Τζεβελέκη. Η Νεοκαισάρεια είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 37’ με τον Ευαγγελόπουλο, η οποία κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Νεοκαισάρεια είχε τον έλεγχο, ήταν πιο απειλητική με σουτ αλλά δεν δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία. Έτσι, στο 80’ η Αλεξάνδρεια βρέθηκε κοντά στο 1-1 όταν ο Α. Παπαδόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Κ. Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκατοστά έξω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Το τελικό 2-0 σημειώθηκε στο 87’ όταν ο Λαζαρίδης βρήκε τον Νάκα και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Κύρου (2-0).

ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ: Παπανικολάου, Μπης, Γελαδάρης (72’ Καπασακαλίδης), Μπαγγέας, Μπαγλαρίδης Παυλίδης, Λαζαρίδης (89’ Θαμνόπουλος), Ευαγγελόπουλος, Κλιάνης (80’ Νάκας), Μπεκιάρης, Κωτσιαρίδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Καμπερίδης (46’ Νουσιόπουλος), Αραμπατζής, Κ. Παπαδόπουλος του Ερ., Σίμος, Κεστελίδης, Αραπέλης (60’ Αλεξανδρής), Παπαδημητρίου (78’ Κ. Παπαδόπουλος του Χ.), Τζεβελέκης, Χαλβατζής, Α. Παπαδόπουλος. 

Προηγούμενες

Ήττα και στη Νεοκαισάρεια για τα Λευκάδια

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΕΝΩΣΗ

Επόμενη