Έχασε η Μικτή Παίδων

Έχασαν κάθε ελπίδα οι Παίδες της Ημαθίας (φωτο) να διεκδικήσουν την πρώτη θέση από την Κοζάνη, η οποία έδειξε και στο προχθεσινό παιχνίδι ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Ασταμάτητα τα «μωρά» του Κωνσταντινίδη έχοντας το απόλυτο των νικών, έφθασαν αισίως τους 15 βαθμούς και νωρίς πανηγυρίζουν την πρώτη θέση.

Σαφώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και με περισσότερες λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, δεν άργησαν οι παίκτες της Κοζάνης να ανοίξουν το σκορ. Στο 15′ λεπτό κακό διώξιμο της μπάλας από τους αμυντικούς της Ημαθίας «στρώνεται» η μπάλα στον Σωτηριάδη που από κοντά κεραυνοβολεί τον Τσιμπρή ανοίγοντας νωρίς το σκορ. Προσπαθεί η ομάδα της Ημαθίας να ξεπεράσει την ψυχρολουσία, αλλά η όποια προσπάθεια για οργανωμένη επίθεση των παικτών της, σταματά στους πολύ καλούς αμυντικούς της Κοζάνης. Στο 23′ πάσα στην πλάτη της άμυνας, εκμεταλλεύεται ο Μιχαηλίδης και από κοντά πλασάρει γράφοντας το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σωτηριάδης σε εκτέλεση κόρνερ από αριστερά θα νικήσει για τρίτη φορά με κεφαλιά αυτή τη φορά τον Τσιμπρή και θα γράψει το 3-0. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, αφού η Κοζάνη και πάλι από στημένη φάση με το Ξανθόπουλο στο 54′ να κερδίζει την κεφαλιά γράφοντας το 4-0. Στο 66′ λεπτό οι φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της Ημαθίας, θα δικαιωθούν, όταν όμορφος συνδυασμός των παικτών της, τελικός αποδέκτης ο Χαρπίδης, που με διαγώνιο σουτ θα σημειώσει το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του. Τέλος στο 78′ ο Φωλίνας σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα θα βρει αμυντικό και θα καταλήξει για πέμπτη φορά στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιμπρή γράφοντας το τελικό και πέρα για πέρα δίκαιο 5-1 για την πρωτοπόρο ομάδα της Κοζάνης.

Εύκολο έργο για τον Διαιτητή της συνάντησης κ. Τζοφώλη Α. και των βοηθών κκ Γρατσάνη Ε. και Ρούσση Φατ του συνδέσμου Τρικάλων.

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗ (Απ. Κωνσταντινίδης) Δόκος, Ηλίας, Δούγαλης, Ξανθόπουλος, Σωτηριάδης, Νάνος (71′ Κοτταρίδης), Μαυροδήμος, Αρνίδης (68′ Φωλίνας), Πιτσιάβας, Ζαγκουντίνος, Μιχαηλίδης (63′ Καραπέγιος).

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑ (Αντ. Λυμούσης) Τσιμπρής, Σουγκάρης, Τσιότρας, Ποζιάδης, Ρηγόπουλος, Χρυσόπουλος, Χαρπίδης, Ιωάννου (40′ Παντέλογλου), Καραγιάννης, Πατσιαβούρας (40′ Βύζας), Μελιόπουλος (55′ Αιρατζής).