Έχασε από τη Νεοκαισάρεια η Αλεξάνδρεια

Δεν είχε συνέχεια η καλή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας για την Αλεξάνδρεια. Η ομάδα του Τόλη Τερζή δεν έπιασε καλή απόδοση κι έχασε με 0-2 από την Νεοκαισάρεια.

Αγωνιστικά, η Αλεξάνδρεια απείλησε μόλις στο 18′, όταν εκτέλεση φάουλ του Τεπετού χτύπησε στο δοκάρι. Από εκεί και μετά, η Νεοκαισάρεια πήρε τον έλεγχο δημιούργησε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κλιάνη στο 32′ και τον Νάκα στο 36′ οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες και τρία λεπτά πριν το ημίχρονο άνοιξε το σκορ με τον Κλιάνη που πλάσαρε μόνος τον Κύρου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2 όταν γύρισμα του Βλάχου, παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα του Κύρου. Στο 73′ η Αλεξάνδρεια βρέθηκε σε θέση για γκολ με τον Κίτσα αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων εξουδετέρωσε τον κίνδυνο. Εκεί η Αλεξάνδρεια έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Στο 75′ η Νεοκαισάρεια σημείωσε το 0-2 με κοντινό πλασέ του Κωτσιαρίδη και «καθάρισε» το ματς. Η Αλεξάνδρεια είχε άλλες δυο καλές στιγμές, στο 86′ με τον Τεπετό και στο 90+2 με τον Κίτσα οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Χατζηνάκος – Ζήρδας)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Πιπιλιάρης, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Κεστελίδης, Ζωγράφος, Καμπερίδης (45΄ Παπαδημητρίου), Αβραμίδης (54΄ Βλάχος), Κίτσας, Τεπέτος, Παπαδόπουλος Α.

ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ: Καρασκορδάς, Μπαγγέας, Μπέης, Γελαδάρης(18΄ Τζιαμάς), Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Θαμνόπουλος, Ευαγγελόπουλος (61΄ Κωτσιαρίδης), Κλιανής, Μπεκιάρης, Νάκας (65΄Αγγελάκης).