Έχασαν στην Θεσσαλονίκη οι παλαίμαχοι της Βέροιας

| |

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου γιορτάστηκε η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΣΤΩΝ (MAXI DAY). Το Σωματείο Παλαιμάχων Βεροίας συμμετείχε στον εορτασμό, παίρνοντας μέρος  σε φιλικό αγώνα με ομάδα Θεσσαλονίκης στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας (Θεσσαλονίκη). Στο ίδιο γήπεδο πραγματοποιήθηκαν συνολικά πέντε αγώνες.

Ο αγώνας ήταν με πολύ γρήγορο ρυθμό και οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα επιθετικές. Πρέπει να τονίσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες διασκέδασαν τη συμμετοχή τους σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, που είναι και ένας προοιωνός του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ βετεράνων, το οποίο  θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 12-21 Ιουλίου 2013. Δυστυχώς η ομάδα της Βέροιας δεν μπόρεσε να αντέξει μέχρι το τέλος αν και 7 λεπτά πριν το τέλος «πάλευε» τον  αγώνα με το σκορ  να είναι 49-43 υπέρ της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς προδόθηκε από τις δυνάμεις της από τη στιγμή που κατέβηκε αριθμητικά ελλιπείς, μιας και είχε τέσσερις απρόσμενες ελλείψεις της τελευταίας στιγμής.

Από την ομάδα της Βέροιας διακρίθηκαν όλοι για το πάθος τους και τη διάθεση τους  να ευχαριστηθούν αυτή τη γιορτή του μπάσκετ.

Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε ο  Παπαϊωάννου με 15 πόντους.

ΒΕΡΟΙΑ: (προπονητής Κόζας) Εκμεκτσόγλου 6, Καραθανάσης 2 (αρχηγός), Μπογδαμπεΐδης 6, Καπράρας Σ. 10, Παπαγιάννης Ν. 4, Κόζας 10, Μπεκιαρίδης 10.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: (προπονητής Τουκμενίδης) Τσιριλάκης, Φαρμάκης Κ., Σταυριανός (αρχηγός), Μητακίδης, Παπαιωάννου, Ντάτος, Δουλόπουλος, Μαυράκης, Διδασκάλου, Φαρμάκης Γ., Ζιώγας.

Προηγούμενες

Κέρδισε και το Πουέρτο Ρίκο

Έχασαν στην Θεσσαλονίκη οι παλαίμαχοι της Βέροιας

Επόμενη