Έχασαν οι Βετεράνοι της Βέροιας από την Αργεντινή

| |

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το παρθενικό διεθνές παιχνίδι της ομάδας της Βέροιας (VERIA WARRIORS), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball, με αντίπαλο την Αργεντινή. Η Βέροια έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση με αντίπαλο μία ομάδα που μπορούσε άνετα να σταθεί σε Εθνική κατηγορία της Ελλάδας. Ο ρυθμός ήταν εξοντωτικά γρήγορος με πολύ δυνατές και σκληρές άμυνες εκατέρωθεν. Επιθετικά η δική μας ομάδα βασίστηκε στους ψηλούς της και η Αργεντινή στο μακρινό σούτ (κυρίως τρίποντα).

Αγωνιστικά διακρίθηκαν όλοι οι παίκτες αμυντικά και επιθετικά καλύτεροι ήταν οι Τσακίρης με 19 πόντους και Τυριακίδης με 12 πόντους, με τον Ξηρό να οργανώνει δυναμικά και αριστοτεχνικά την επίθεση. Από την Αργεντινή διακρίθηκαν οι Cocha με 15 πόντους και οι Cameco και Myton με 7 και 8 πόντους αντίστοιχα. Τηρουμένων των αναλογιών, ήταν μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση από την πλευρά της ομάδας μας, με τον coach Μάκη Τούσα να πραγματοποιεί αριστοτεχνική διαχείριση του υλικού που έχει στα χέρια του με πολλαπλές αλλαγές της άμυνας που έπαιζε η ομάδα του.

Δεκάλεπτα: 11-19, 20-35, 36-52, 51-65 (τελικό)

VERIA WARRIORS: Τυριακίδης 12 (2 τρ), Γεωργόπουλος 1, Καραθανάσης (αρχ), Τσακίρης 19, Αχτσής, Μπογδαμπείδης, Ιωαννίδης 5, Ιατρού 3, Εμμανουλίδης, Κασάπης 3, Ζίγρας 1, Ξηρός 6.

Προηγούμενες

Ολοκλήρωσε την σεζόν η ΑΕΠ – Ακαδημία

Τρίκαλα: Δεν θα παρεκκλίνουμε από τον αρχικό σχεδιασμό

Επόμενη