Έστειλαν το μήνυμά τους με ορθοπεταλιές

| |

Το πρωί του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου πενήντα πέντε (55) ποδηλάτες κάθε ηλικίας, παρουσία δεκάδων φίλων του ποδηλάτου συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Δημαρχείου για να γιορτάσουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μετακινήσεων προσθέτοντας τη Βέροια στις 1500 Ευρωπαϊκές πόλεις που διοργάνωσαν εορταστικές εκδηλώσεις με στόχο την προώθηση της εναλλακτικής μετακίνησης, κυρίως του ποδηλάτου και των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Η ποδηλατοβόλτα ξεκίνησε στις 10.15΄ πραγματοποιώντας αρχικά μία χαλαρή πορεία στο κέντρο της πόλης και κατόπιν οι ποδηλάτες απόλαυσαν τη διαδρομή μέχρι το Φράγμα του Αλιάκμονα (συνολικά 20χλμ), όπου ξεκουράστηκαν και δροσίστηκαν στον ίσκιο των πεύκων με θέα τη λίμνη. Ακολούθησε ασφαλής επιστροφή για όλους, χάρη στην άψογη κινητοποίηση της Τροχαίας Βέροιας και κλήρωση πολλών δώρων.

Συμπαραστάτες σε αυτή τη δράση ήταν η ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας, η Β/θμια Εκπαίδευση, το τμήμα Τροχαίας Βέροιας, η Δημοτική Αστυνομία και περισσότεροι από 500 συμπολίτες μας που στήριξαν και υπέγραψαν το αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, προκειμένου να ληφθεί μέριμνα μέσω της κυκλοφοριακής μελέτης που πρόκειται να εκπονηθεί για κυκλοφορία και στάθμευση του ποδηλάτου στην πόλη. 

Προηγούμενες

Με τον ΣΧΟΒ στην κορυφή Μπέλα – Βόντα

Τρία μετάλλια στην Αγγλία ο Παναγιώτης Δημητριάδης

Επόμενη