Έπιασαν τετράδα τα Λευκάδια

Στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της χρονιάς τα Λευκάδια. Στο ντέρμπι της ημέρας, επικράτησαν με 2-1 της Νεοκαισάρειας και την άφησαν πίσω τους. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 18′ κατάφεραν να προηγηθούν με διαγώνιο σουτ του Κλιάνη για το 0-1. Τα Λευκάδια επιχείρησαν να αντιδράσουν και στο 43′ ο Πετρίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Παναγιώτης Μισαηλίδης με κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ημαθίας ήταν πιο απειλητική και στο 77′ πάλι από μια στημένη φάση έφτασε στο γκολ της νίκης. Ο Πετρίδης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, και ο Πίττος με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Κοτσαχρήστος, Λεκάκης, Πασχώνης, Μισαηλίδης Πρ., Πίττος (89′ Μαριορίδης), Καλαϊτζίδης (84′ Τσάλμας), Πετρίδης, Κωνσταντίνου, Μισαηλίδης Π., Σιδηρόπουλος (62′ Παπαδόπουλος)

ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Καρασκόρδας, Μπαγκέας, Παναλός, Μπέης (84′ Παγιανερίδης), Τασίδης, Παυλίδης, Θαμνόπουλος, Σιαμπέρης, Κλιάνης, Μπεκιάρης (87′ Κωτσιαρίδης), Νάκας (64′ Ευαγγελόπουλος)