Έμειναν στο 0-0 Νάουσα και Λευκάδια

| |

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Νάουσα με τα Λευκάδια. Το παιχνίδι ήταν μέτριο και χωρίς φάσεις. Έτσι το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος και κρίνεται δίκαιο.

Στο πρώτο μέρος, οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0. Το ματς είχε δύναμη και πάθος αλλά ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στους παίκτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν μια κεφαλιά του Γασπαράτου, μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Κωνσταντινόπουλος απόκρουσε. Στο πρώτο μέρος,στο 6′ είχαμε και μια καλή στιγμή για τα Λευκάδια. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πετρίδη, ακολούθησε κεφαλιά του Μισαηλίδη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος η Νάουσα άγγιξε το γκολ στο 49’ όταν σουτ του Πασχάλη Αργυρίου αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από Κωνσταντινόπουλο και Πίτο. Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε. Στο 74’ τα Λευκάδια είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν η μπάλα έφτασε στον Παπακωνσταντίνου, αυτός έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Διαιτητής: Γκαραγκάνης (Γιαμούζης, Θεοδώρου)

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Αργυρίου Γ., Καραλιόπουλος (80’ Μανδάλης), Αργυρίου Π., Πέικος, Πιπινίκας, Γασπαράτος, Πέικος, Θεοδωρόπουλος (46’ Παπαδής), Ιωαννίδης (85′ Μουρίκι), Καραμεταξάς

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Κοτζαχρήστος, Πασχώνης, Μισαηλίδης Π., Μισαηλίδης Μ., Πετρίδης (55’ Καλαϊτζίδης), Πίτος, Παπαστεργίου (90’Χαρατσίδης) , Λεκάκης, Μαργιορίδης, Παπακωνσταντίνου (92′ Σιδηρόπουλος)
 

Προηγούμενες

Ο Κίζας στην Κομοτηνή

Στοίχημα: Ξεκίνημα με το δεξί θέλει ο ΠΑΟΚ, δέκα προτάσεις από το Europa League

Επόμενη