Έληξε η αποχή των διαιτητών χάντμπολ

| |

Κανονικά θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών για την 2η αγωνιστική μετά την απόφαση των διαιτητών για άρση της αποχής τους.

Προηγήθηκε χθες συνάντηση στα γραφεία της ΟΧΕ μεταξύ του Προέδρου Παντελή Χατζηιωάννου και του Προέδρου του ΣΥΔΧΑ -που εκπροσωπεί όλους τους συνδέσμους-Στράτο Κυριακούλια και αποστολή νέας πρότασης για εξεύρεση λύσης των προβλημάτων των διαιτητών, από την Ομοσπονδία προς τους Συνδέσμους.

Σήμερα οι διαιτητές απέστειλαν επιστολή προς την ΟΧΕ, η οποία και αναφέρει:

«Σε απάντηση των νέων προτάσεων σας, σας γνωρίζουμε ότι οι Σύνδεσμοι Διαιτητών του Αθλήματος μας σε ένδειξη πνεύματος καλής συνεργασίας απεφάσισαν την αναστολή της αποχής τους και θα επανακαθορίσουν την στάση τους μετά την πραγματοποίηση της Γ.Σ. της ΟΧΕ και σε συνδυασμό με τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε αυτή σχετικά με τα αιτήματα μας».

«Ευχαριστώ τους διαιτητές»

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους διαιτητές για την απόφαση που πήραν. Έστω και αργά ήταν σωστή. Είναι ώρα όλοι μαζί να δουλέψουμε αρμονικά για να έρθουν καλύτερες ημέρες στο άθλημα».

Προηγούμενες

Έχασε από απειρία στο Κιλκίς ο Φίλιππος

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επόμενη