Έκοψε την βασιλόπιτα η Εθνική Ανδρών

| |

Λίγες ώρες μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στο Ισραήλ στο κλειστό της Ηλιούπολης, η Εθνική Ανδρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο ξενοδοχείο «Galaxy» όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου υποσχέθηκε στους διεθνείς πως η Ομοσπονδία θα σταθεί στο πλευρό τους για να υλοποιήσουν τον όρκο που έδωσαν στην Ιταλία για να πάει αυτή η ομάδα και αυτή την φουρνιά παικτών σε μία ακόμα τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό για αυτούς ότι ο νέος Γενικός Γραμματέας τους αισθάνεται σε μεγάλο βαθμό, αφού πριν λίγα χρόνια ήταν ένας από αυτούς. Από την πλευρά του ο Νίκος Γραμματικός ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ενώ το παρών έδωσαν ακόμα τα μέλη του Δ.Σ. Σάκης Μανδάς και Στάθης Παπαχαρτοφύλης.

Το τυχερό φλουρί έτυχε στον νεαρό πλέι μέικερ Χάρη Μάλλιο, ο οποίος εκτός από ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, κέρδισε και ένα διήμερο στην Πορταριά προσφορά του Παντελή Ταρνατόρου. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, πρώην χαντμπολίστας και πρόεδρος της ΕΣΑΠ (Volleyleague) ήταν παρών στην μικρή αυτή γιορτή που στήθηκε και από την πλευρά του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην Εθνική ομάδα.

Προηγούμενες

Ο Αμπάρκιολης στο Πανιώνιος-Βέροια

Αστέρας Αλ.

Επόμενη