Έκανε το σωστό, διόρθωσε ένα λάθος

| |

Με τον Δημήτρη Καλϊτζίδη στον πάγκο της θα πορευτεί και πάλι η Βέροια. Ο Γιώργος Αρβανιτίδης έπραξε το σωστό και επανέφερε στην ομάδα έναν τεχνικό που πέρσι ανέβασε σαν τρένο την ομάδα. Η απομάκρυνσή Καλαϊτζίδη το καλοκαίρι ήταν μια λανθασμένη κίνηση και πριν το οριστικό διαζύγιο το είχαμε επισημάνει (δείτε τι γράφαμε τότε). Δυστυχώς ο εγωισμός υπερίσχυσε της λογικής και η ομάδα άλλαξε τεχνικό.

Στην παρούσα φάση, ο πρόεδρος της Βέροιας λειτούργησε με την λογική κι όχι με το συναίσθημα και διόρθωσε το λάθος του καλοκαιριού. Πιστεύουμε ότι για τον πρόεδρο της ΠΑΕ δεν ήταν η ευκολότερη επιλογή, να φέρει έναν προπονητή που πριν μόλις πέντε μήνες είχε απορρίψει.

Η επιλογή Καλαϊτζίδη φάνταζε ως η ιδανικότερη την συγκεκριμένη στιγμή. Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής και αν θέλετε ο τρόπος παιχνιδιού του ταιριάζει περισσότερο στην Superleague. Τώρα, το αν θα πετύχει, δεν εξαρτάτε μόνο από αυτόν. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τα πράγματα. Θυμηθείτε τι έγινε στο Χαριλάου.

Προηγούμενες

Εχθρική διαιτησία

Επανέρχεται και το 4-4-2

Επόμενη