Έκανε το καθήκον της

| |

Ζωντανές διατήρησε τις ελπίδες της για άνοδο η Νάουσα. Οι παίκτες της έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν με 5-3 τον ΠΑΟΚ στο προτελευταίο ματς της φετινής σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ έχασε και μαθηματικά την κατηγορία.

Η Νάουσα άνοιξε το σκορ στο 28’ με τον Καραλιόπουλο, αλλά στο 32’ ο Γουλσουζίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Η Νάουσα άγγιξε το 2-1 με κεφαλιά του Πασχάλη Αργυρίου αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στο 43’.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και στο 48’ ο Λευτέρης Κίτσας του Δ. έκανε το 1-2, ενώ στο 72’ ο Θανάσης Κίτσας σημείωσε το 1-3.

Κάπου εκεί ανέκαμψε η Νάουσα και στο 74’ μείωσε σε 2-3 με τον Πίττο, ενώ στο 76’ ο Παυλίδης ισοφάρισε σε 3-3. Ο Πασιαλής στο 78’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 4-3, ενώ ο Παπαδής στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Τσίλης, Βλαχοδήμος Ζ., Ζούρκος (75’ Θεοδωρόπουλος), Παυλίδης, Πίττος, Αργυρίου Π., Καραλιόπουλος (77’ Νίκου), Πασιαλής, Τασιώνας (62’ Παπαδής), Περηφανόπουλος

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Μαρτσέλος, Κίτσας Ε. του Π., Τόλιος (60’ Τζέπης Ν.), Μπούκλας, Κίτσας Ε. του Δ., Κίτσας Π., Ζαχαριουδάκης, Πατατούκας, Κίτσας Αθ. (80’ Τζέπης Χ.), Κίτσας Γ., Γουλσουζίδης (78’ Κίτσας Σ.)

Προηγούμενες

Νοσταλγία: Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής

Άσσοι με κάλυψη απο τη Βραζιλία

Επόμενη