Έγινε ο ποδηλατικός γύρος Βερμίου

| |

Μία υπέροχη εκδρομή με ποδήλατα βουνού έγινε την Κυριακή 30  Σεπτεμβρίου.  Μέλη του ποδηλατικού συλλόγου της πόλης μας ξεκίνησαν από τη Νάουσα με δρομολόγιο : Σελιώτικη Μπάρα, Σουπουτίκα, Πριόνια , Άνω Σέλι  (όπου έγινε  στάση στο σπίτι του Αντώνη Ζήκα για καφέ , κρύο νερό αλλά και ψητά κάστανα ) , Σιδεράκι , Πηγάδια ,Μπάμπες , Μύλους και επιστροφή στη Νάουσα.

Η διαδρομή αυτή γίνεται πολλά χρόνια τώρα  ,(άλλες φορές με διανυκτέρευση στο ¨Παλατάκι¨) είναι 70 χιλιόμετρα ,¨κινείται¨ σε δασικούς δρόμους και έχει μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Οι εικόνες που αντικρίζει κάποιος είναι φανταστικές και οι εναλλαγές του τοπίου επίσης. Δάση πεύκης ,οξιάς , αλπικά λιβάδια αλλά και κορυφές που αγναντεύεις από μία μεριά τον Όλυμπο και την Θάλασσα και  από την άλλη μεριά  τον Βόρα και την λίμνη Βεγορίτιδα. 

Ο καιρός φέτος ήταν φανταστικός με θερμοκρασίες που θύμιζαν καλοκαίρι και βοήθησε έτσι ώστε οι 10 ποδηλάτες που συμμετείχαν να απολαύσουν στο μέγιστο την φύση και το όμορφο βουνό μας.  Συμμετείχαν οι : Δήμος Παπουτσής , Βαγγέλης Παρίζας , Κώστας Παρίζας , Τάσος Λάλας , Γιάννης Μητσιάνης , Ιορδάνης Χατζηκώστας , Μάκης Γαϊτανίδης ,  Πέτρος Κουμάγκας , Κώστας Ζοπουνίδης και Γεώργιος Καισαρίδης.

Προηγούμενες

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά τένις

Δεύτερη νίκη για τον Ποσειδώνα

Επόμενη