“Άπνοια” στην Βέροια

| |

Χωρίς μεταγραφική ενίσχυση κύλησε το Σαββατοκύριακο στην Βέροια. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την «Βασίλισσα» που θέλει να αποκτήσει άλλους έξι παίκτες για να συμπληρώσει το ρόστερ της νέας χρονιάς. Σε λίγες ημέρες η ομάδα θα ανέβει στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα πρέπει ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Χάβος να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Αναφορικά με τους παίκτες που αναζητά η Βέροια, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και απομένουν οι επαφές για να προχωρήσουν ή όχι οι μεταγραφές τους. Είναι δηλαδή θέμα προέδρου να προχωρήσει αυτή η διαδικασία. Μπορεί όσο περνούν οι ημέρες οι αμοιβές που ζητούν οι παίκτες να πέφτουν κατακόρυφα, ωστόσο η Βέροια δεν έχει απεριόριστο χρόνο να περιμένει για να κλείσει παίκτες με λιγότερα χρήματα.

Τέλος, ο Στέφανος Καπίας βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ο παίκτης έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και επειδή δεν επιθυμεί να καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προηγούμενες

Έκλεισε τρεις η ΑΕΠ

Βέροια: Συνεχίζονται οι εγγραφές στις μικρές ηλικίες

Επόμενη