Άλβαρεζ: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε»

| |

Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς και ότι δεν τον ικανοποιεί η ισοπαλία σχολίασαν ο Άλβαρεζ και ο Γκόμεζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές της «Ελαφρά Ταξιαρχίας» μίλησαν στην κάμερα του novasports μετά το ματς με τη Βέροια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Αλβαρεζ: «Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σίγουρα είχαμε την τύχη στο πέναλτι και συγχαρητήρια στον Γκομεζ που το απέκρουσε. Είχαμε την κατοχή ρισκάραμε αλλά εντάξει όταν δεν μπορείς να κερδίσεις καλό είναι να μην χάσεις. Πήραμε ένα βαθμό αλλά θα θέλαμε να έχουμε πάρει τρείς».
Τελευταίες 3 αγωνιστικές ο προπονητής μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν για παίξω στην άμυνα. Στην Αργεντινή στην θέση του κεντρικού μπακ έπαιζα και εδώ στην Ελλάδα ανέβηκα στα χαφ. Ξέρω και τις δυο θέσεις και όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα θα το κάνω».

Γκόμεζ: «Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ αφού ο Τζόρβας ήταν άρρωστος. Ευτυχώ νομίζω ότι σε γενικές γραμμές πήγα καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που απέκρουσα το πέναλτι αλλά θα ήθελα να έχει πάρει και η ομάδα τη νίκη και τους 3 βαθμούς.Η ομάδα πήγε καλά, χρειαζόμαστε μια νίκη για να ανέβει η αυτοπεποίθηση μας. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας αλλά γενικά είναι καλά τα πράγματα.

Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά όλοι οι τερματοφύλακες της ομάδας και δυστυχώς η ευκαιρία μου ήρθε από την ατυχία του Τζόρβα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και σε γενικές γραμμές νομίζω ότι τα πήγα καλά».

Προηγούμενες

Στα 15 ευρώ το εισιτήριο του Βέροια – Άρης

“Καθάρισαν” νωρίς το ντέρμπι τα Λευκάδια

Επόμενη